telur masin marrybrown

Gambar: @eddyrush, @hantoomakan

Hidangan sos telur masin sering digunakan sebagai menu bermusim untuk banyak francais F&B semasa Tahun Baru Cina. Salah satu menu telur masin yang paling ditunggu-tunggu ialah dari Marrybrown!

Marrybrown Bawa Kembali Menu Telur Masin, “Eggstra Ong Lagi Power”

Ya, betul tekaan anda! Marrybrown mengembalikan semula menu telur masin dengan dengan set hidangan “Eggstra Ong Lagi Power”!

“Eggstra Ong Lagi Power” dengan limpahan sos telur masin yang menyelerakan. Sinonim dengan slogan ‘something different’. Kali ini lagi power, dengan taburan kepingan cili kering pada roti burger dan egg-stra limpahan sos telur masin.

Kombinasi ini sememangnya cukup sempurna dengan rasa pedas dan masin yang pasti akan memberikan ‘kejutan’ tambahan kepada para penggemarnya!

Penggemar boleh memilih sama ada dua atau tiga ketul ayam untuk Kombo Ayam Egg-stra Ong, disertakan dengan kentang lenyek, salad sayuran dan secawan Minute Maid® Refresh® Orange.

Sementara itu, Kombo Burger Ayam Egg-stra Ong, dihidangkan bersama dengan Burger Ayam Egg-stra Ong, kentang goreng dan secawan Minute Maid® Refresh® Orang.

Marrybrown turut menawarkan Egg-stra Ong Big Box yang terdiri dari burger Egg-stra Ong, dua keping ayam goreng Egg-stra Ong, bersama-sama. dengan kentang goreng dan secawan Minute Maid® Refresh® Orange. Sesuai untuk dikongsi bersama rakan dan keluarga anda!

Jika anda mempunyai keluarga yang besar, beli sahaja Makan Keluarga Ong Telur! Dengan 2 burger, 8 ketul ayam, semangkuk besar kentang tumbuk dan 1.5 liter Coca-Cola, ia lebih sempurna untuk majlis perjumpaan Tahun Baru Cina ini.

Bukan itu saja, anda boleh membeli sos telur masin tambahan dengan harga yang berpatutan untuk kepuasan yang berganda!

Jadi, apa tunggu lagi? Jom pergi ke Marrybrown terdekat untuk mencuba hidangan telur masin Egg-stra Ong ini!

Resipi Popular

Artikel Popular

Video Terkini

Restoran Pilihan JJCM

Laura Medina Cafe

Menyajikan "world menu", antaranya sajian Barat, Korea dan tempatan.

Mari Makan

Menyediakan pelbagai masakan Barat dan tempatan.

Restoran Gegey (Shah Alam)

Mula beroperasi sejak tahun 2016, Restoran Gegey menawarkan lima jenis hidangan nasi pada harga dibawah RM8.00!

RESTORAN PILIHAN