Google+

oleh: zhiela_85 Nestle Cream

Image008

Penah carik kt hypermarket d semenanjung msia , tp x jumpa...jd pesan kt mak kt kpg d srwk..br ade...huhuhu


Created on : 07-12-2008


Komen

12-12-2008, sofieza komen :

pernah nampak ni kat c4 subang jaya...tp tak tgk plak harganye.a'way...cream ni tuk buat apa?


19-12-2008, Batdeaz komen :

Hi Zhiela, ada jual di supermarket. Jusco cthnye, di letak berdekatan dgn bahan baking. Tak seperti krim lain biasanya letak di kawasan sejuk bersama butter, fresh milk etc.


11-05-2009, lyvia_88 komen :

Nestle cream ni sedap klau campur dgn fruit cocktail..wuuhhh nyaman rasanya klau sofieza bg sejuk lg pasti nak lagi.. 1 tin-Fruit coctail 1 tin-Nestle cream 2 sdm-susu pekat 2 sdm-susu cair (ideal Brand) ussHHHH...pasti terangkat punya.. Slamat mencuba!!!


31-05-2009, Mz_Ruzyan komen :

Dbrunei blambak ada bjual kat supermarket n kadai runcit harganya$B2.40 je p kat sabah susah nak dapat paci saya kawin buat dessert bwa dri brunei.Hairanya buatan malaysia p tak ada kat sabah ehe.


08-06-2009, sitifarizan komen :

Saya ada beli nestle cream ni kat Mydin Hypermarket USJ bulan 4 ari tu. Harga pun tak mahal, dalam RM2.50 - RM3.00 je. Saya buat frozen cheesecake pakai creame ni.


27-06-2009, ninjaboy2 komen :

boleh guna untuk icing?


Isi komen :

Nama :
Komen :



Cari glossary


5 Komen terkini untuk glosari

11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
harap admin dapat membantu...terima kaseh... :)


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
sape yer yg hntr komen 7/1/14...??? harap admin dpt membantu...


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
maseh guna nama kak fida ker utk hntr komen???


07-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
Askm....klu uat apam kukus tu mcm apam dot2 tu pakai acuan yg warna merah plastic kecik2 boleh kn...


05-09-2013, Ringo komen di Kitchen Aid Stand Mixer:
salam.. mixer cornell heavy duty punya tu.. warna merah.. bagus tak? harga murah.. watt pun tingg...


Senarai komen untuk glosari >>