Google+

oleh: sofieza coklat emulco

Picture_114

Inilah rupe coklat emulco. Terdapat juga pandan emulco,kopi,strawberi dan lain-lain.Emulco ni senang di cari di pasaraya dan supermarket juga.


Created on : 08-06-2008


Komen

08-06-2008, dania76 komen :

ini rupanya si coklat emulco....tQ sofieza..


27-06-2008, zhiela_85 komen :

br tau mcm mn rupe coklat emulco...thanks sofieza...


06-07-2008, lyezadeen komen :

coklat emulco nie... cuma ada kat malaysia saja ke?


28-08-2008, unggas komen :

coklat nie dlm bentuk cecair or serbuk erk.. ..


14-09-2008, quinnie komen :

unggas..coklat emulco ni dalam bentuk cecair..tapi dia pekat sikit..macam paste...memang dia ada tulis emulco kat botol dia..kalau awak pegi kedai jual bahan2 kek, diaorg ada jual emulco ni dalam botol sama saiz ngan esen vanila and etc...tapi kalau esen ni dia cair..but emulco ni cecair yg pekat.


18-09-2008, najwafathinah komen :

selain brand nona brand nur pun ada jual di supermarket


20-05-2009, cendawancun komen :

puas aku fikir... cam mana lah rupa benda ni... Kena simpan stock ni..coz byk kuih pakai benda ni


22-04-2011, madam safa komen :

oo gni rupenye coklat emulco..tq


Isi komen :

Nama :
Komen :



Cari glossary


5 Komen terkini untuk glosari

11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
harap admin dapat membantu...terima kaseh... :)


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
sape yer yg hntr komen 7/1/14...??? harap admin dpt membantu...


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
maseh guna nama kak fida ker utk hntr komen???


07-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
Askm....klu uat apam kukus tu mcm apam dot2 tu pakai acuan yg warna merah plastic kecik2 boleh kn...


05-09-2013, Ringo komen di Kitchen Aid Stand Mixer:
salam.. mixer cornell heavy duty punya tu.. warna merah.. bagus tak? harga murah.. watt pun tingg...


Senarai komen untuk glosari >>