Google+

oleh: yatiezaini Alat Penimbang Digital

Dsc02782

Boleh menimbang dari 1gm hingga 5kgs


Created on : 09-04-2008


Komen

10-04-2008, pizah komen :

berapa harganya??


13-04-2008, Lady V komen :

aahla..yatie..bape hrganya tuh??


13-04-2008, yatiezaini komen :

pizah, Lady V.. RM120


14-04-2008, Lady V komen :

oo..so kt mn yatie beli ye?


15-04-2008, yatiezaini komen :

Lady V.. saya beli kat kedai bakery kuantan .. x der choice la.. 1 ni jer brand yg ada... so capai jer lah.. dah x larat nak survey tpt lain.. ;-)


16-04-2008, eton komen :

cantik nyer............


06-05-2008, mummy_sandra komen :

cantik.. unik nak beli lah buat perhiasan


06-05-2008, ijlahiman komen :

mesti tepat setiap sukatan yg guna alat ni......


14-05-2008, Faréen komen :

teknologi moden.....x payah nak susah2 pakai timbang jenis cam kat pasar tu....


15-05-2008, yatiezaini komen :

mmg.. sblm guna yg ni.. naik juling biji mato nak timbang berat yg 2..3 gms tu .. rasa2 nyer bbaloi jugak ler beli yg cam ni...


09-06-2008, kemma81 komen :

nk bli gak laaa..cntik n unik...xpyh terbeliak bijik mata nk timbang brt nk wat kek ke, kuih ke...kn fareen? a'ah rasanye berbaloi kan yatie? jom kite pi bli?


11-06-2008, yatiezaini komen :

jom jom kemma81 kita gi beli ... ooppssss!!! lupa plak den dah boli ... hihih ;_0


16-06-2008, Jue Hussin komen :

Mmm.. saya punya redeem yg kat cosway punya katalog tu. ! coupon + RM39.90. Sampai 5kg gak. Mmg berbaloi betul guna. Sampaikan liquid nak masuk kek pun timbang... hehehe... mmg senang guna digital ni, especially kalau nak timbang dry yeast utk buat roti.


11-07-2008, zila66 komen :

hai!! yatiezaini.. nk tya mmg bli kt kedai bakery kedai kek ke?.yati dok kt kuantan ya...


18-07-2008, zila66 komen :

hai..yatiezaini...kenapa x reply...kt mane beli?....


18-07-2008, yatiezaini komen :

hi zila ... zila dok kuantan ker .. beli kat kedai jual brg2 baking kat kuantan .. name kedai tu Bakewell depan stesen bas lama ... kalau nak pesen lain kat Parkson Megamall pun ada jual dlm 100++ gak harganya ... ambo x dok kat kuantan tp shopping kat kuantan ..


24-07-2008, zila66 komen :

t' kasih yatiezaini sy dok melaka... saja nk mnanya(berkenan) cantik..he..he..hee..mana tahu kot jalan2 kat sana.....


09-08-2008, sararina komen :

hi yatie... terkenan la penimbang nie... bleh tak tolong belikan


11-08-2008, afizaz93 komen :

tadi br ja redeem digital scale yg Cosway punya...hehe....ada 1 ja stok....hehehe...


21-04-2009, kakfaz komen :

cuba kat http://forum.lowyat.net/topic/886276 tanita kd160 japan.waranti 1 thn.


Isi komen :

Nama :
Komen :



Cari glossary


5 Komen terkini untuk glosari

11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
harap admin dapat membantu...terima kaseh... :)


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
sape yer yg hntr komen 7/1/14...??? harap admin dpt membantu...


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
maseh guna nama kak fida ker utk hntr komen???


07-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
Askm....klu uat apam kukus tu mcm apam dot2 tu pakai acuan yg warna merah plastic kecik2 boleh kn...


05-09-2013, Ringo komen di Kitchen Aid Stand Mixer:
salam.. mixer cornell heavy duty punya tu.. warna merah.. bagus tak? harga murah.. watt pun tingg...


Senarai komen untuk glosari >>





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd