Google+

oleh: haza Maggie goreng

Maggiegoreng

resepi simple giler... (gambar dr laporan masakan)


Created on : 29-06-2006

Print

E-mail kepada kawan

Tulis Laporan

Hubungi haza




Bahan-bahan ( seorang makan )

  • 1 peket maggie
  • bawang, cili boh, sayur, ayam atau daging

Cara-cara

  1. mule2 tumis bawang...
  2. pas tue masuk la bahan2 laen...n last skali masuk meggie yang telah di rebus awl2.k

Tag

maggie mee









Laporan Masakan Bergambar (2)

Img0045a
26-07-2007
baru wat tadi...4 dinner...pakat sume tak nak mkn nasi...megi goreng pon jadik la...
Laporan oleh: najah_82
Img_3410
29-10-2009
manyaaakk senang... tak letak sayur pon..cuma bawang, kicap dan cili boh! :) mmg malas nak masak ari nih..Terima kasih!!
Laporan oleh: shareenadean

Komen (26)

08-11-2006, semuttonggek komen :

ayo...banyak sinang la..


22-11-2006, farah komen :

thanks


07-12-2006, suemeen komen :

kalau cili boh tu tukar cili padi lagi sedap kot....


20-12-2006, junjs11 komen :

jun biasa buat untuk anak, tapi guna cili merah (sbb x pedas) dan isi kicap sket..memang anak2 suke.


21-12-2006, kek komen :

macam mana nak buat mee tu sdp?


28-08-2007, pgwph22 komen :

mmg sempoi la mee nie kan.. br jer buat pg tadi.. hmm guna mee brand vit's... nk best masukkn sayur kobis byk2..


30-11-2007, nizhaniza komen :

senang jer..


12-08-2008, deq_cik0582 komen :

ooo nk cuber ler


19-02-2009, elly ahmad komen :

kite pun nak cube lah...simple jer


22-02-2009, eilabell komen :

snang tol.... leh cube nie


20-04-2009, cik kieah komen :

memang senar giler..resepi nie, klau maggi goreng nie di goreng kering sikit lagi byk sodappp... anyway thanks coz biasa makan kedai mamak je, klau rajin baru masak sendiri...


13-06-2009, ayuni soleha komen :

waa....senang gak ek,nak try la, nak rasa air tangan sendiri camna pulak rasa..


17-06-2009, dina67 komen :

mmg senang resepi nih, kalo nk sedap lg, mase tumis bawang tu msukkan skali skit halia yg ditumbuk (sesuai jika rencah ayam or daging)..mase nk mkn tu taburkan bwng gorengggg n hiasan2 yg disukai...kompem sedap..kerup2 gitu


04-09-2009, zur_ain03 komen :

tak payah letak garam gula ke..ape² perencah ke


05-09-2009, emarai komen :

Boleh trai malam nanti wak sahur..guna maggi tomyam pun sodap ni.....


22-09-2009, ebak2 komen :

he3.... masakan utk org malas cam sy tq2


09-10-2009, cikgumarniza komen :

simplenye...heheh..tp nampak sedap..


03-01-2010, elfyza komen :

kalau cili padi ok tak?sy giler cili


26-11-2010, allynne"z komen :

emmm...simple nyer...nak try lah.


25-12-2010, wawa91 komen :

sgt simple.. yg penting dpt alas perut :P


05-01-2011, Lady_Gaga komen :

kalo nak yg cam mamak...sblom angkat tu pecahkan telor sbijik...gaul-gaulkan..da siap..


15-07-2011, puterizal komen :

rasanya kalau tambah telur lagi sedap kot... maple style.. :P


14-09-2011, coklet_coke komen :

asal slalu msk tp cm x jadik sgt jw....:(


15-09-2011, rilnor07 komen :

Nnt i nak try wat my kanda c0z u all nak tau dia mmg suka mkn maggie hehehe ^^


25-09-2011, niayuni komen :

sye pun nk cbe jgak.. snang jer.. ank ska mkan maggie.. tpi asik wt yg rbus jer.. sok nnti ank mnta ikt jer larh recipe ni.. thank 4 recipe.. huhuhu..


17-10-2011, nor madiah komen :

sya pon nk cba lh snang btul


Untuk komen, perlu login terlebih dahulu




Part of Dua Marhalah Sdn Bhd