Google+

oleh: yoonwaiyan Test Recipe

Orang_utan

this is a test recipe without any usage


Created on : 15-07-2015

Print

E-mail kepada kawan

Tulis Laporan

Hubungi yoonwaiyan

Bahan-bahan ( 5 )

Cara-cara

  1. Orang_utan
    Klik untuk isi cara-cara di sini
  2. Klik untuk isi cara-cara di sini
  3. Klik untuk isi cara-cara di sini

Tag

test


Laporan Masakan Bergambar (0)


Komen (0)

Untuk memberi komen terhadap resepi ini, klik di sini




Feed 5 Resipi Terbaru

Orang_utan Resepi Test Recipe oleh: yoonwaiyan

this is a test recipe without any usage

Udang-sos-onion-bbq-heinz Resepi Udang Rangup “Onion BBQ Sauce” oleh: jogglejolt

Kami di Heinz percaya makanan hebat adalah hida...

11209753_10152753030396372_7284466064384067021_n Resepi Orange Poppy Seed Cake oleh: aziahna

Cake oren yang moist di hiasi dengan cream chee...

Img_8086 Resepi Simple and Authentic Creamy Carbonara Spaghetti oleh: ftnjwnsrdn

Hi semua, saya harap anda dapat mencuba resipi ...

Img_6596 Resepi Oreo Cheese Balls oleh: mivacurium

sesuai dimakan sambil tengok tv, letak di candy...

Senarai Resipi Terbaru >>




5 Laporan masakan terkini

16-07-2015 Resipi Hotdog Bread oleh : yani
m... sedap
Laporan oleh: yoonwaiyan
2015-07-15_13
15-07-2015 Resipi ♥Biskut Koko Krunch™ oleh : kak fida
Saya da cuba resepi kak fida.. alhamdulillah..menjadi..hee. terima kasih kak sudi berkongsi resepi. Anak2 suka makan. Saya Deco guna Duo koko krunch. Jadi white n choco topping dia. Cantik :)
Laporan oleh: anienida
Kari_ayam
15-07-2015 Resipi Kari ayam oleh : ziiey
kari ayam kosong tnpa kentang dan sayur atas permintaan suami.. tetap sedap..
Laporan oleh: cutie_winkle
Sandwich_sardine
15-07-2015 Resipi Sandwich Sardin oleh : Nonie Norani
sesekali puasa2 makan ala2 western gitu.. tq 4 sharing..
Laporan oleh: cutie_winkle
Makaroni_olio
15-07-2015 Resipi spagetti olio oleh : pooh fatin
wpn xde langkah2 memasaknya.. saya masak ikut sedap hati dan tukar ke makaroni..tmbah ape ade dlm peti sejuk..tetap sedap.. tq for sharing..
Laporan oleh: cutie_winkle

Senarai Laporan Masakan >>





Resepi mengikut kategori

Ayam Cookies Daging Dessert Ikan
Kek Kuih-muih Laksa Mee Minuman
Nasi Pencicah Roti Sayur Seafood
Snack Sup Tart Telur Western Food

Lain-lain kategori

. .. 1 10 minute 4 acar acar masak acar timun Acar Timun Express acara majlis.../malam/siang afternoon agak popular di terengganu agar agar agar-agar Agar2 air air asam air belimbing buluh air gula vanilla air milo blend

Senarai kategori >>



5 Komen Terkini

13-07-2015, kak fida komen di ♥Biskut Koko Krunch™ :
anienda...untuk satu adunan boleh hasilkan dlm 70-80 biji (dah catit atas bahan2 tu) jadi gandaka...


13-07-2015, fahmar169 komen di Markaroni Cheese :
biasanya susu fresh milk


13-07-2015, beldandy komen di Bahulu Cermai :
salam kak..nak tanya byk soalan ni. 1. apa beza kalau resepi guna jumlah tepung yg sama tapi 2 ka...


13-07-2015, anienida komen di ♥Biskut Koko Krunch™ :
kak fida, nak tanya, kalau nak buat adunan untuk 150 biji, sukatan cemana ya? please advise. saya...


10-07-2015, ftnjwnsrdn komen di Simple and Authentic Creamy Carbonara Spaghetti :
*SALAM SEMUA, SAYA T'SKIP SATU STEP, AFTER BEEF BACON, MULA MASAK, BOLEH MASUKKAN SUSU YE! TQ


Senarai Komen >>




Part of Dua Marhalah Sdn Bhd